Levering

Verzending en Bezorging

Voor levering in België werken we met Bpost.

Na een bestelling worden de pakketten door ons afgeleverd aan de post en normaal gesproken worden ze de dag nadien uitgeleverd. De spellen zullen dus binnen 1-2 werkdagen na uw betaling bij u thuis aankomen.

Doorgaans verzenden wij onze bordspellen als een postpakket. De artikelen worden in optimale en veilige, bestendige verpakking verstuurd. Kleine artikelen zoals trading card games worden zoveel mogelijk als brievenbuspost verstuurd. Al onze paketten worden ten laatste de dag na uw bestelling opgestuurd, indien mogelijk versturen wij nog de dag zelf.

Indien u met Bancontact of credit card betaalt, ontvangen wij direct een betaalbevestiging. Betalingen per bankoverschrijving duren tussen de 1 en 3 werkdagen. In het laatste geval wordt de bestelling na de ontvangst van uw betaling verstuurd.

Bpost biedt de bestelling nog een tweede keer aan op de eerstvolgende werkdag in geval u niet thuis bent op het tijdstip van levering.

Voor de levering naar Nederland werken we met DPD.

Hier geldt dat uw bestelling de eerstvolgende werkdag na de betaling zal toekomen, indien de bestelling voor 12u gebeurde.

Opvolgen van uw pakket

Zodra het pakket verstuurd is, ontvangt u van ons een e-mail met een track en trace nummer. U kunt uw pakket via de website van BPost (of PostNLvoor Nederland) opvolgen. Mocht er iets fout gaan met de levering, dan bekijken wij dit voor u met BPost. Als blijkt dat de zending effectief verloren is geraakt, regelen wij een nieuwe verzending. Dit laatste geldt niet als er een ontvangstbevestiging getekend is .

Een pakket afhalen

Het is ook mogelijk om uw pakket gratis te komen afhalen in onze toonzaal in Bassilly. Dit kan alleen na afspraak. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wil maken, mag u betalen via Bancontact of kredietkaart bij uw bestelling. U kan er ook voor kiezen om cash te betalen bij de afhaling.

Onze Stock

De artikelen die op onze webshop de status “op voorraad” hebben, zijn direct leverbaar. Bovendien bieden wij u als klant graag de mogelijkheid om bordspellen die niet op onze website staan bij ons aan te vragen. “De Spelvogel” slaat graag zijn vleugels uit om, hier ook weer aan de scherpste prijs, u aan uw geliefkoosde bordspel te helpen.