Levering

Verzending en Bezorging

Voor levering in België werken we met DPD.

Hier geldt dat uw bestelling de eerstvolgende werkdag na de betaling zal toekomen, indien de bestelling voor 20u gebeurde.

Na een bestelling worden de pakketten door ons afgeleverd aan de bezorgdienst en normaal gesproken worden ze de dag nadien uitgeleverd. De spellen zullen dus binnen 1-2 werkdagen na uw betaling bij u thuis aankomen.

Doorgaans verzenden wij onze bordspellen als een postpakket. De artikelen worden in optimale en veilige, bestendige verpakking verstuurd. Kleine artikelen zoals kleine pakjes van bepaalde card games worden zoveel mogelijk als brievenbuspost verstuurd. Al onze paketten worden ten laatste de dag na uw bestelling opgestuurd, indien mogelijk versturen wij nog de dag zelf.

Indien u met Bancontact of credit card betaalt, ontvangen wij direct een betaalbevestiging. Betalingen per bankoverschrijving duren tussen de 1 en 3 werkdagen. In het laatste geval wordt de bestelling na de ontvangst van uw betaling verstuurd.

DPD biedt de bestelling nog een tweede keer aan op de eerstvolgende werkdag in geval u niet thuis bent op het tijdstip van levering.

Voor de levering naar Nederland werken we eveneens met DPD.

Ook hier geldt dat uw bestelling de eerstvolgende werkdag na de betaling zal toekomen, indien de bestelling voor 20u gebeurde.

Opvolgen van uw pakket

Zodra het pakket verstuurd is, ontvangt u van ons een e-mail met een track en trace nummer. U kunt uw pakket via de website van DPD opvolgen. Mocht er iets fout gaan met de levering, dan bekijken wij dit voor u met de bezorgdienst. Als blijkt dat de zending effectief verloren is geraakt, regelen wij een nieuwe verzending. Dit laatste geldt niet als er een ontvangstbevestiging getekend is .

Een pakket afhalen

Het is ook mogelijk om uw pakket gratis te komen afhalen in onze toonzaal in Kontich. Dit kan alleen na afspraak. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wil maken, mag u betalen via Bancontact of kredietkaart bij uw bestelling. U kan er ook voor kiezen om cash te betalen bij de afhaling.

Onze Stock

De artikelen die op onze webshop de status “op voorraad” hebben, zijn direct leverbaar. Bovendien bieden wij u als klant graag de mogelijkheid om bordspellen die niet op onze website staan bij ons aan te vragen. “De Spelvogel” slaat graag zijn vleugels uit om, hier ook weer aan de scherpste prijs, u aan uw geliefkoosde bordspel te helpen.

Retourneren

Mocht u zich bedacht hebben over de aankoop van een artikel, dan kan u kan hiervoor contact met ons opnemen binnen de 14 dagen na de levering. Het spel moet nog volledig intact zijn, dit wil zeggen onbeschadigd en met ongeopende folie.

Wij helpen u verder via mail om de terugzending te regelen. De kosten van de retour zijn voor uw rekening. Gelieve het spel zo goed mogelijk te verpakken. In de mate van het mogelijke kan u eventueel onze verpakking hergebruiken. Wanneer aan de voorwaarden is voldaan zullen wij het betaalde bedrag verminderd met de verzendingskosten binnen de 30 dagen terugstorten op de door u opgegeven rekening.

Verkeerde levering of schade

Er kan natuurlijk altijd iets mislopen met de levering. Bij een verkeerde levering of beschadiging, vervangen wij op onze kosten. U doet het spel in dat geval best niet open (de folie intact houden). Kortom, is er iets mis, neem meteen contact met ons op en we lossen het voor u op!