Wie zijn Wij?

De Spelvogel

Beste bezoeker van onze website, verbonden aan onze webshop “De Spelvogel”.

Misschien kwam u toevallig op “De Spelvogel” terecht of zocht u doelbewust naar informatie over boardgames. Het maakt niet uit! Aangezien u dit nu leest gaan wij er alvast van uit dat u geïnteresseerd bent in de aankoop van leuke, spannende en/of nieuwe bordspellen.

Wel, misschien bent u al net zo enthousiast als wij zelf of is het een eerste kennismaking met deze gezelschapspellen?

Wij zijn een jong koppel (begin twintigers). Toen we elkaar enkele jaren geleden voor de eerste maal ontmoet hebben, werd al heel snel duidelijk da wij vele raakvlakken hebben. Zo steken wij allebei in de keuken graag onze handen uit de mouwen. Maar, onze allergrootste hobby, zeg maar obsessie, is gezelschapspellen en dan meer bepaald de bordspellen of boardgames. Gedurende de voorbije jaren en maanden begon deze hobby steeds een belangrijkere plaats in ons leven in te nemen. En dit mag u zowel letterlijk als figuurlijk opnemen. Daar waar we vroeger onder onze salontafel, Monopolie, Risk en Cluedo staan hadden, is ondertussen onze collectie zo ruim geworden dat ze niet meer in de woonkamer past. We moesten op zoek naar een ruimere stockeerplaats en van daaruit groeide ons idee om onze “Spelvogel” te lanceren.

Ook de super gezellige en spannende boardgame-avonden die we met en voor onze vrienden en kennissen organiseerden, stimuleerden ons om onze gezelschapspellen aan anderen aan te bieden.

Wij van “De Spelvogel”, vinden het belangrijk om onze klanten voldoende informatie te geven en bovendien onze bordspellen aan te bieden aan de scherpste prijzen die er op dit ogenblik op de markt zijn. Bovendien bieden wij u als klant graag de mogelijkheid om bordspellen die niet op onze website staan bij ons aan te vragen. “De Spelvogel” slaat graag zijn vleugels uit om, hier ook weer aan de scherpste prijs, u aan uw geliefkoosde bordspel te helpen.

Bij onze naamkeuze gingen wij voor “De Spelvogel”. Het “Spel” staat hier centraal en minder “het spelen”. Spelen wordt vaak geassocieerd met kinderen en vermits wij ons toch wel richten op bordspellen voor 12-plussers lag “De Spelvogel” voor de hand.

Btw-nummer: BE0700.919.129.