Terugsturen

Een product retour sturen
U heeft het recht (herroepingsrecht) uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Het product dient dan wel compleet te zijn en in de oorspronkelijke verpakking te zitten. Producten die beschadigd zijn of waarvan de verpakking geopend is of incompleet zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. Het retour label kunt u zelf aanmaken.

De verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening en de zending gebeurt op eigen risico. Indien je de bestelling wilt retourneren, stuur dan de pakbon samen met de producten terug naar het volgende adres (in België).

De Spelvogel VOF
Beukendreef 10
2550 Kontich

Bij aankopen die worden gedaan in naam van een bedrijf is het retourrecht niet van toepassing.

In uitzonderlijke gevallen kan door De Spelvogel worden beslist om hierop als gunstmaatregel een uitzondering te maken. Dit kan echter in geen geval worden afgedwongen.

Herroepingsplicht
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Spelvogel VOF geretourneerd worden. De producten zult u behandelen zoals u ze ook in de winkel zou behandelen, zie hiervoor onze algemene voorwaarden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u aanvullend contact met ons opnemen via despelvogel@gmail.com.
Wij zullen vervolgens na ontvangst van de teruggezonden goederen, het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Indien de verzegeling verbroken is (doos open gescheurd of booster pakjes uitgepakt) dan is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.