Terugsturen

Een Product Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht). Na annulering heeft u nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Wij zullen dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten crediteren.

Om in aanmerking te komen voor restitutie, dient het product compleet te zijn en in de oorspronkelijke verpakking te zitten. Beschadigde producten of producten waarvan de verpakking geopend of incompleet is, komen niet in aanmerking voor terugbetaling. Het retourlabel kunt u zelf aanmaken.

De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening en het retourneren gebeurt op eigen risico. Vermeld het ordernummer in uw retourzending en stuur het samen met de producten naar het volgende adres in België:

De Spelvogel VOF
Beukendreef 10
2550 Kontich, België

Voor zakelijke aankopen geldt het retourrecht niet. In uitzonderlijke gevallen kan De Spelvogel besluiten om als gunst een uitzondering te maken, maar dit kan niet worden afgedwongen.

Herroepingsrecht

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, retourneert u het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan De Spelvogel VOF. Behandel de producten zoals u dat ook in een winkel zou doen; zie onze algemene voorwaarden. Neem voor dit recht contact met ons op via despelvogel@gmail.com.

Na ontvangst van de retourgezonden goederen zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product in goede staat is ontvangen.

Verplichtingen van de Consument tijdens de Bedenktijd

Tijdens de bedenktijd dient de consument zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product vast te stellen. Indien de verzegeling is verbroken (bijvoorbeeld de doos is opengescheurd of boosterpakjes zijn uitgepakt), is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. De consument mag het product slechts hanteren en inspecteren zoals dat in een winkel zou mogen.